TUNCELİ / PERTEK - Şehit Astsubay Gürsel Can İlkokulu

Mrt

Kütüphane Haftası nedeni ile Şehit Astsubay Gürsel Can İlkokulu Olarak Pertek İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettik.

Mrt

Çanakkale Zaferi okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Şbt

Okulumuz sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu atık malzemelerden oluşan "Atıktan Sanata " konulu sergimiz açıldı. Sergimizde öğrencilerimizin birbirinden güzel eserleri yer aldı.

Kas

Ulu önder Müstafa Kemal Atatürk! Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde okulumuzda yapılan törenle anıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nın  100. yıl dönümü ilçemizde coşku ile kutlandı. 29.10.2023 tarihinde İlçemiz Baba Selo Stadyumunda  saat 10:00 da başlayan kutlama programı; İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet COŞKUN'un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayıp öğrencilerin hazırlayıp sundukları gösteriler ile son buldu.