TUNCELİ / PERTEK - Şehit Astsubay Gürsel Can İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nın  104. yıl dönümü ilçemizde coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanında  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından,  kutlama programı ilçe stadyumunda devam etti.Kutlama Programına İlçe Kaymakamımız  Sayın Ahmet COŞKUN, Garnizon Komutan Piyade Yüzbaşı Gökhan SÖZERİ, Belediye Başkanı Recai VURAL , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yunus NOZOĞLU, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.Program; İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet COŞKUN beraberinde  garnizon komutanı ve belediye başkanıyla birlikte  öğrencilerin bayramını kutlaması, Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması,   ront ve dans gösterisi, çeşitli seyirlik,  eğlencelik gösteriler ve folklör gösterisinin ardından, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Okulumuzdan bir gurup öğrenci ve öğretmenleri Pertek Belediye Başkanı Sayın Recai VURAL'ı , Pertek Cuhuriyet Başsavcısı Sayın Hasan YILDIZ'ı, ve Cumhuriyet Savcısı Ayşen PAKSOY COŞKUN' u makamlarında ziyaret etmiştir.

Mrt

Kütüphane Haftası nedeni ile Şehit Astsubay Gürsel Can İlkokulu Olarak Pertek İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettik.

Mrt

Çanakkale Zaferi okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Şbt

Okulumuz sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu atık malzemelerden oluşan "Atıktan Sanata " konulu sergimiz açıldı. Sergimizde öğrencilerimizin birbirinden güzel eserleri yer aldı.

Kas

Ulu önder Müstafa Kemal Atatürk! Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde okulumuzda yapılan törenle anıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nın  100. yıl dönümü ilçemizde coşku ile kutlandı. 29.10.2023 tarihinde İlçemiz Baba Selo Stadyumunda  saat 10:00 da başlayan kutlama programı; İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet COŞKUN'un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayıp öğrencilerin hazırlayıp sundukları gösteriler ile son buldu.